Конкурс за млад дизайнер

Ванина Ханджийска, моден блогър и член на журито на конкурса;

Търсят се всички млади дизайнери, студенти по моден дизайн или любители-ентусиасти, които имат опит или желание за участие във вълнуващ проект. Задачата е създаването на новите униформи на служителите в магазините на Мтел. А облеклата трябва да са модерни и удобни. Крайният срок за изпращане на кандидатури е 28-ми юли, а тримата справили се най-добре ще спечелят парични награди съответно от 4 хил., 2 хил. и хил. лв.

Победителите ще бъдат избрани от жури, съставено от представители на Мтел и модни специалисти – истински експерти в сферата и добре познати лица. Това са Любомир Стойков, университетски преподавател и журналист; Николай Божилов, дизайнер, носител на наградата „Златна игла“ за „Най-добър млад дизайнер“ за 2013-та; Ванина Ханджийска, моден блогър, и Августина Маркова - Тути, стилист в предаването „Модерно“.

За да гарантират практичността на новите облекла, от компанията включват в избора на победител и оценката на консултантите в магазините на Мтел, които ще носят униформите. Крайното класиране на участниците ще включи и вота на феновете на компанията във Facebook. Служителите ще могат да се възползват от новите си униформи през есента.  

 

11-07-2014


Автор : CODEMODA.com

Снимки : All Channels

CODEMODA.com обича разговорите с приятели. Добавете своя коментар като влезете в профила си или се регистрирайте.

Коментари:

Най-ново от категорията

1
Конкурс за млад дизайнер
2
Обратното броене до есента започна с H&M
3
Alexander Wang X H&M: Чакането изглежда по-дълго отвсякога
4
Бижу с мисия