Alexander Wang X H&M: Чакането изглежда по-дълго отвсякога

Alexander Wang X H&M. Новината звучи почти като приказна фантазия. За щастие е абсолютен факт, както съобщиха от шведската марка по време на музикалния фестивал Coachella в Palm Springs, САЩ. Колекцията в сътрудничество с младия Алекзандър Уанг ще включва облекла и аксесоари за жени и мъже и ще дебютира на 6 ноември 2014 г. в около 250 магазина на H&M в цял свят, както и в България.
 
Поредната дизайнерска колаборация на модния гигант предизвиква вълни в модния свят не само защото е първата с американски талант. Името Alexander Wang набира все по-голяма популярност заради уникалното градско излъчване на моделите на едноименната марка, а и заради факта, че младият дизайнер, който стои зад нея, наскоро застана начело и на легендарната френска модна къща Balenciaga.
 
Докато от сезон есен-зима 2013/14 Уанг интерпретира все по-уверено кодовете на френския лейбъл, собственият му бранд събира все повече отдадени почитатели. Още с появата си през 2007 г. едноименната марка на модния дизайнер от Ню Йорк се утвърждава благодарение на своята постоянно променяща се и адаптиращата се към средата градска униформа. Чувствителността на Alexander Wang се проявява в противоречието между изтънченост и несъвършенство. Колекциите му предлагат неподправен поглед към модата и винаги създават усещане за елегантност и лекота.
 
Колаборацията с H&M “ще бъде страхотен начин повече хора да се докоснат до същността на марката и стила на Alexander Wang“, коментира самият дизайнер. Изглежда, че чакането до ноември този път ще бъде дори по-дълго! 
 
 

14-04-2014


Автор : CODEMODA.com

Снимки : H&M

CODEMODA.com обича разговорите с приятели. Добавете своя коментар като влезете в профила си или се регистрирайте.

Коментари:

Още по темата

1
Алекзандър Уанг застава начело на Balenciaga
2
Алекзандър Уанг вече започна в Balenciaga
3
Alexander Wang pre-fall 2013 – между Wang и Balenciaga

Най-ново от категорията

1
Конкурс за млад дизайнер
2
Обратното броене до есента започна с H&M
3
Alexander Wang X H&M: Чакането изглежда по-дълго отвсякога
4
Бижу с мисия